BejelentésEmlék oldal
Brüsszeli krt.22

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Üdvözöllek a Fészek Klub Karaoke honlapján!

"Minden dalnak van egy vége, egy utolsó hangjegye. Minden dal véget ér. Butaság lenne emiatt nem élvezni egy dalt. Egyszer minden dal véget ér, de ettől még élvezheted a zenét."
(One Tree Hill)

Mi a karaoke?


A karaoke a szórakozás egy olyan formája, ahol előre felvett zenei kíséret lejátszása mellett élőben énekelhetsz. A zenei kíséretet karaoke berendezések biztosítják, amelyek a zene lejátszásán túl egy képernyőre kiírják a dalok szövegét is úgy, hogy az éppen következő sorokból azokat a szavakat folyamatosan átszínezik, amelyeket a zenei kísérettel harmonikusan együtt haladva éppen énekelni kell. Ez lehetővé teszi, hogy kedvenc dalaidat a szöveg fejből történő megtanulása nélkül is könnyen elénekeld. A karaoke japán szó, jelentése körülbelül ennyi: csak hangszerek. A karaoke mint szórakozási forma egyesek szerint egy amerikai show műsorból, mások szerint Japánból származik, s még nincs két évtizede sem, hogy elindult onnan. Mára meghódította az egész világot: karaoke berendezéseket találhatunk bárokban, éttermekben, vagy külön erre a célra szakosodott klubokban, ahová az emberek azért járnak, hogy elénekelhessék kedvenc dalaikat, és jól szórakozzanak.A karaoke-show házigazdája, a műsorvezető maga is igyekszik kedvet csinálni az énekléshez, fő feladata azonban a soron következő előadó(k) felkonferálása és a jó hangulat megteremtése.A műsor folyamán mindenki jól szórakozik: az is, aki énekel, és az is, aki csak a többieket hallgatja, magában dúdolva a slágereket...
Üzenetküldés
Üzenj bátran ha kérdésed, észrevételed vagy ötleted van.

E-mail címed:
Szöveg:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!